Gå til hoved-indhold

 

Hvorfor er vi en succes?

De opgaver vi løser hos TUWANO er meget forskellige og kan have forskellige krav og succeskriterier. Når vi siger ja til en opgave går vi ind i den med 100% engagement og vilje til at det skal lykkedes. Vores mål er, sammen med borgeren, at arbejde henimod et selvstændigt liv, hvor de trives på livets forskellige arenaer. Vi gør det godt, faktisk så godt at vi tilbyder nye kunder at arbejde gratis – fx ved at tage 1-2 sager uden beregning eller bindingsperiode – for derigennem at vise at vi rent faktisk gør en forskel. 

Vi sørger for altid at have den rigtige faglighed i forhold til sagen, og derfor matcher vi også vores MenKon-specialister ud fra den enkelte opgave. Vi brænder for vores job, elsker at arbejde med borgeren og hjælpe dem til en bedre fremtid. Hos TUWANO er vi ikke konceptstyrede, for vi ved at ikke to dage er ens og ikke to mennesker er ens eller for den sags skyld problemstillingerne. På denne måde sikrer vi fagligheden – dét og vores erfaringer fra flere forskellige offentlige forvaltninger – gør at vi kan se indsatsen fra flere vinkler.    

Det siger vores kunder om os:   

 

  • Deres faglige dokumentation går tæt på borgeren og familien. De får et indblik vi ikke tidligere har haft.
  • Vi oplever en kærlighed for arbejdet med borgeren, og en tilgang der vægter øjenhøjde, respekt og nærvær.
  • De er fokuseret på at borgeren fastholdes i skolesystemet.  
  • Deres skiftlige dokumentation matcher vores kommunale standarder og systemer, hvilket gør det nemt at bruge og arkivere i sagsmapperne.  
  • Deres prisstruktur er gennemskuelig og lige til.  
  • TUWANO har ikke nogen bindingsperioder og kan stoppe sager fra dag til dag.