Gå til hoved-indhold

 

Teoretisk Fundament 

 

Hos TUWANO vil vi et skridt tættere på. Med vores erfaring og drive vil vi sikre at borgeren finder det rette spor. Vi vil have forståelse for de involveredes ståsted og møde alle der hvor netop de befinder sig i livet. Vi vil med indlevelse, lydhørhed, krav og rummelighed støtte op om at den rette sti findes igen.

 

TUWANO står for Turn Away Now. Vi vil hjælpe borgeren med at komme ind på rette sti igen, og finde deres eget ståsted i tilværelsen, samt en uddannelse eller et arbejde der passer til deres personlighed og muligheder. 

 

Vores dokumentation udarbejdes ud fra den lovgivning myndigheden arbejder under. Vi er professionelle, og føler os bekendte med alle dokumenttyper der bruges underordnet hvad enten det handler om ICS i forhold til sociallovgivningen eller dokumenter i forbindelse med lovgivning på beskæftigelsesområdet.

 

Vi har internt en solid og bred erfaring indenfor områder som: coaching, mentoropgaver, kontaktpersonopgaver, ledelse, organisering, pædagogik, pædagogiske værktøjer, samarbejdsbaserede problemløsningsteknikker, deeskaleringstekniker, psykosociale og psykosomatiske problematikker, misbrug, systemisk tænkning, psykologi, psykoterapeutiske værktøjer og samtaleteknikker mm. 

 

Vi dyrker menneskers forskelligheder, og ansætter folk med kant der bedst muligt kan skabe den korrekte og mest bæredygtige relation i forhold til borgeren. 

 

Vi tænker konstant i anerkendende, motivations- og ressourceopbyggende samtaler.

 

Vi følger vores faglighed og intuition i vores daglige arbejde, og vi er parate til at gøre op med eventuelle tabuområder.

 

Vi er ihærdige, forandringsvillige og ønsker at bringe os selv i spil til gavn for borgeren, idet vi fokuserer på samarbejds- og socialkompetencer.