Gå til hoved-indhold

 

Vores ekspertise

 

Vi arbejder med enkeltpersoner eller familier der af mange forskellige årsager er kommet ud ad et forkert spor, og derved ikke selv har kunnet finde tilbage igen. Kort og godt, vi tilbyder en indsats der er håndholdt og en indsats der fokuserer på det der trykker her og nu.

Det vi kan er at møde borgeren der hvor de er netop nu, og med en tilpas mængde af tålmodighed, nysgerrighed, erfaring, respekt, faglighed samt et skub, få dem selv til at finde det rette spor igen.

Vi har en bred erfaring med at arbejde på tværs af forvaltninger og interne kommunale projekter. Den erfaring mener vi er unik når det kommer til at hjælpe borgeren og deres familie med at navigere i et offentligt system hvor de tit har svært ved at finde rundt, dette på samme tid med at de har andre udfordringer at se til. Ud over den erfaring giver det os et unikt indblik i borgeren på forskellige stadier i deres liv.

Vi ved erfaringsmæssigt at jo tidligere vi arbejder med borgeren, jo større er chancen for at komme i mål med uddannelse, selvforsørgelse og større trivsel generelt, samt skabe en varig ændring hen imod det mere positive set fra et samfundsmæssigt perspektiv.

Som medarbejder hos TUWANO skal der være overskud til at arbejde med andre mennesker. Vi skal have lysten og overskuddet i det daglige til at ville rykke andre mennesker. Groft sagt skal vi kunne give noget af os selv hver dag. Vi bruger hinanden i dagligdagen som sparring, for sammen er vores erfaringer trods alt bedst. Det betyder også at når vi ansætter personale stilles der store krav til vores kommende kollegaer, både når det gælder uddannelse men også den praktiske erfaring i marken. Energien skal være helt i top, for et arbejde hos os er ikke bare et arbejde men en livsstil. Under log-in siden kan I læse mere om de ansatte I Tuwano.